Alaplı Belediyespor futbol kulübü bir yıl aranın ardından Süper amatör kümeye katılma kararı aldı. Ayrıca kulüp salon sporları başta olmak üzere 10 farklı dalda mücadele verecek.
Alaplı Belediye Başkanı ve Külüp Başkanı Nuri Tekin’in kulüpte yeni oluşum amacıyla düğmeye basmasının ardından bu akşam dar kapsamlı ilk toplantısını yapan ve Yeni Kulüp Başkanı olması beklenen Aktif Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz önderliğindeki komisyon yeni yönetimi oluşturmak amacıyla kolları sıvadı.
Kısa süre içersinde genel kurul yaparak Ekim ayında başlayacak olan Süper amatör lig maçlarına Alaplı Belediyesporu hazır hale getirilecek olan ekip, ligte tüm müsabakalarda mücadele verecek ve gruplarda iddialı bir şekilde yer alacak.Kulüp ayrıca salon sporları başta olmak üzere 10 farklı spor branşında amatör spora ağırlık verecek.
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Kent Konseyi Başkanı ve Belediyespor Basın Sözücü Yasin Ören, iş adamları Altuğ Yılmaz, Serdar Sevim, Eray Öztürk ve Hüseyin Uğuz’un başını çektiği komisyon yol haritasını belirleyerek, Başkan Tekin’in de oluruyla katılma kararı aldığı ligte Şampiyonluk mücadelesi için var gücünü ortaya koyacak.