Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören ve yönetimi Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile dar kapsamda samimi bir ortamda görüşme gerçekleştirdiler.
Yapılan görüşmede Alaplı özelinde yerel yönetimler ile kent konseyi arasındaki iş birliğini, sosyal ve kültürel çalışmalar ile bölgesel gelişmelere yönelik konuları ele aldık ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Ören görüşmeye dair yaptığı açıklamada; “Dar kapsamlı yapılan bu toplantının, bir daha ki toplantımızda daha geniş katılımlı yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Ev Sahipliği ve yönetim kurulumuzun göreve devam etmesi noktasında verdiği güven oyu ve destek için Kent Konseyi adına Başkan Tekin’e teşekkür ediyoruz.” Sözlerine yer verdi.




