1. Haberler
  2. Gündem
  3. ALAPLI’DA İNCİVEZ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

ALAPLI’DA İNCİVEZ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Alaplı Belediyesi, yaz sezonu öncesi İncivez altı sahilinde taş toplama ve genel temizlik çalışmalarına başladı.
Belediye ekipleri, vatandaşların sahilden daha güvenli ve temiz şekilde faydalanabilmesi amacıyla iş makineleri eşliğinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kumsalda biriken taşlar, odun parçaları ve çeşitli atıklar kepçelerle toplanarak bölge tesviye ediliyor.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sahilde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Tekin, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle sahil bölgelerinde yoğunluk yaşandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“İncivez altı sahilinde vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli şekilde denize girebilmeleri için temizlik çalışmalarına başladık. Deniz hareketliliği ve yağışlar nedeniyle sahilde taş birikintileri ile derelerden gelen odun ve plastik atıklar oluşmuştu. Bunları temizleyerek sahilimizi yaz sezonuna hazırlıyoruz.”

ALAPLI’DA İNCİVEZ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir