1. Haberler
  2. Genel
  3. BAŞKAN TEKİN ALAPLI’NIN CENNETLİKLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU..

BAŞKAN TEKİN ALAPLI’NIN CENNETLİKLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU..

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede yaşayan ve toplumda “cennetlikler” olarak anılan özel bireyleri iftar sofrasında bir araya getirdi.

Alaplı’nın “özel” insanlarına her zaman ayrı bir hassasiyet gösteren Başkan Tekin, sokakta kurulan iftar sofrasında özel bireylerle birlikte orucunu açtı. Özel bireylerin toplum için son derece kıymetli olduğunu vurgulayan Tekin, “Hepsi Allah’ın sevgili kullarıdır. Onları Allah rızası için çok seviyoruz. Onlar bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Aynı sofrada buluşmak, onları sevindirmek ve hayır dualarını almak bizim için en büyük mutluluktur. Bu akşam İlçemizin cennetliklerine iftar verdik. Hayır dualarını aldık. Bizim için en önemlisi onların hayır duasıdır.” dedi.

Düzenlenen iftar programına Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören, Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

BAŞKAN TEKİN ALAPLI’NIN CENNETLİKLERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU..
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.