1. Haberler
  2. Gündem
  3. BEUN’da 23 Nisan Renkli Geçti

BEUN’da 23 Nisan Renkli Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEUN Devlet Konservatuvarından miniklere 23 Nisan Armağanı: “Uykunun Ardı” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sahnelenen “Uykunun Ardı” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Devlet Konservatuarı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanarak Sezai Karakoç Kültür Merkezinde, BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte sahnelenen “Uykunun Ardı” adlı çocuk tiyatro oyunu, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

BEUN Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Öğr. Gör. Ekil Kaya’nın yönetmenliğini üstlendiği, Devlet Konservatuarı öğrencilerinin ise oyuncu olarak yer aldığı “Uykunun Ardı” adlı çocuk oyunu, çocukların hayal dünyasına seslenen kurgusu ve yaratıcı sahne diliyle salondaki çocukları eğlendirirken, salondaki tüm seyircilerden de büyük bir beğeni topladı.

23 Nisan’ın tüm coşkusuyla kutlanabilmesi maksadıyla oyun öncesinde çeşitli kostümlerle canlandırmalar yapılırken, yüz boyama etkinlikleriyle de çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamını aktarabilmek için renkli bir karşılama yapıldı.

Etkinliğe katılan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, çocuklarla bir araya gelerek tüm küçük misafirlerin ve ailelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Yoğun katılımla gerçekleşen gösteri sonunda, BEUN Devleti Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü, oyunun yönetmeni Öğr. Gör. Ekil Kaya’ya teşekkür belgesi takdim ederek sahnede emek veren tüm öğrencilere başarılar diledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında BEUN Devlet Konservatuarı tarafından sahnelenen; çocukların rüyalar, korkular ve hayal gücü ekseninde bir gece serüvenine çıktığı “Uykunun Ardı” adlı oyun hem sahne tasarımı hem de performans gücüyle izleyicilerden tam not aldı.

BEUN’da 23 Nisan Renkli Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir