1. Haberler
  2. Gündem
  3. BU YIL KUTLAMALAR BİR BAŞKA GEÇİYOR. 500’DEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ.

BU YIL KUTLAMALAR BİR BAŞKA GEÇİYOR. 500’DEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki yıllarda Alaplı’da kısmen sönük geçen Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri bu yıl coşkulu ve dolu dolu geçiyor.

İki günde 500’den fazla kişinin ziyaret ettiği Alaplı Emniyet Müdür Vekili Baki Acar’ın ve polis teşkilatının halka kurduğu sıcak diyalog coşkuyu ve ilgili bu yıl daha da artırdı.

Başta devlet protokolü olmak üzere yüzlerce kişi Emniyet müdürlüğüne bizzat gelerek tüm personelin haftasını kutladı ve çiçek gönderenlerin sayısı dikkatlerden kaçmadı.

Bu ilgide 8 yıldır Alaplı’da başarı ile görev yapan Müdür Vekili Acar’ın ve ekibin 7/24 esasına göre ortaya koyduğu çalışmanın bir ürünü olarak değerlendirildi.

Bilindiği gibi gençlerde polislere kavga ihbarı yaparak, pastalı jest yapmış, yine polis haftası için anıt önünde düzenlenen törenlere de yoğun katılım gözlerden kaçmamıştı.

BU YIL KUTLAMALAR BİR BAŞKA GEÇİYOR. 500’DEN FAZLA KİŞİ ZİYARET ETTİ.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.