Alaplı’dan yükselen iyilik hareketi, Gaziantep Nurdağı’nda karşılığını buldu. Alaplı İlçe Müftülüğü Fatih Mahallesi Kur’an Kursu öğrencilerinin el emeğiyle ördüğü atkı ve bereler, konteyner kentte yaşayan depremzede çocuklara ulaştırıldı.
Nurdağı İlçe Müftüsü Muhammed AYYILDIZ ve Vaiz Meryem KAVAK koordinesindeki ekipler, özenle paketlenen yardımları konteyner kentte tek tek dolaşarak çocuklara hediye etti. Soğuk kış günlerinde gelen bu anlamlı hediye, çocukların yüzünde tebessüme dönüştü.
Nurdağı Müftüsü Ayyıldız dağıtım sırasında yaptığı açıklamada; “Alaplı’daki kardeşlerimizin dualarıyla ördüğü bu emanetler, buradaki evlatlarımıza sadece sıcaklık değil, aynı zamanda büyük bir moral oldu. Bu gönül köprüsünü kuran herkese teşekkür ederiz,Allah razı olsun” dedi.
Vaiz Meryem Kavak, “Sizler orada torunlarınızı düşünürken buradaki çocukları da unutmadınız; bizler de burada o sıcaklığı her çocuğun gözünde gördük. Bu ‘Gönül Köprüsü’ sayesinde çocuklarımız kışı daha sıcak geçirecek. Emeği geçen tüm kursiyerlerimizden ve hocalarımızdan Allah razı olsun. Dualarımız sizinle.”dedi.







