1. Haberler
  2. Gündem
  3. ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER, GÖREVDEN AYRILDI

ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER, GÖREVDEN AYRILDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’in görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’ın atanması ardından, kuruma bağlı birçok kuruluş ve şirkette görev değişikliklerine gidildi.

Bu arada, OYAK bünyesindeki Erdemir’de de Genel Müdürü Peker’in görevden ayrıldığı öğrenildi.

Şirketle ilişiğini keserek bugün personelle vedalaşan Peker’in görevden alınması ve yerine yapılacak atamasının ise yarın Kamu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirilmesi bekleniyor.

Diğer yandan, Niyazi Aşkın Peker’den boşalan Erdemir Genel Müdürlüğüne kimin görevlendirileceği netlik kazanmazken, şirket bünyesindeki mevcut Genel Müdür Yardımcılarından bir ismin de adı geçiyor.

Peker’en Erdemir Genel Müdürlüğü döneminde şirkete yapılması planlanan 5 Milyar dolarlık yatarım hayata geçirilmişti. (hakimiyet)

ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ PEKER, GÖREVDEN AYRILDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir