1. Haberler
  2. Genel
  3. MEŞE, “HEDEF SIFIR İŞ KAZASI” DEDİ.

MEŞE, “HEDEF SIFIR İŞ KAZASI” DEDİ.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alaplı OSGB Sahibi Yıldıray Meşe, İş Alaplı OSGB alanında tecrübeli uzman personeli ile zirveye yaklaştıklarını belirterek, “Hedefimiz sorumluluğunu aldığımız işletmelerde sıfır iş kazası” dedi.
Meşe, Alaplı OSGB firmasını İlçede bir ilke imza atarak kuran Meşe TTK Kozlu müessesesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü görevinden emekli olan Murat Aydon’ı kadrosuna katarak, Kuruma müdür olarak atadı.
Meşe konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Beraber yürüdüğü TTK Armutçuk İş Sağlığı ve Güvenliği Baş Mühendisi Sayın Nihat Abaş ile yola çıkmıştık. Alaplı OSGB firmasının kalitesini ve alanında iddialı olduğunu kanıtlayan Alanında uzman ve Güvenilir kadrosu ile yoluna devam ediyoruz. Bugün TTK Kozlu müessesesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü görevinden emekli olan Sayın Murat Aydın beyi kadrosuna katarak, Murat Aydın bey, Alaplı OSGB Sorumlu müdür olarak göreve başladı. İş Sağlığı ve Güvenliği alanında en iyi hizmeti sunabilmemiz açısından ilimiz ve çevre illerimizde bir çok adımın atılacağını İş kazlarının önlemenin kaza bedelini ödemekten daha ucuz. Hedefimiz sorumluluğunu aldığımız işletmelerde sıfır iş kazası” dedi.

MEŞE, “HEDEF SIFIR İŞ KAZASI” DEDİ.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.