ŞENEL, “GALERİCİLİK EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ” DEDİ
Aslen Alaplı’lı olan ve Gülüç merkezde 15 yıl önce AUTO Fatih Otomotiv firmasını kuran Fatih Şenel bugünler de sektörün aranan markası haline gelmeyi başardı. Şenel, “Galericilik bizim ek işimiz değil tek işimiz.” dedi.
Gülüç’de mesleğe oto yıkama işi ile başlayan Şenel, 15 yıldır adeta ekmeğini taştan çıkararak bugünlerde isminden söz ettiren bir firma olmaya devam ediyor.
İKİNCİ ELDE, ELDEN VADE İMKANI VE DÜŞÜK FAİZ ORANLARI İLE SATIŞLAR SÜRÜYOR.
Alaplı doğumlu olan ve Kdz. Ereğli’de İlçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası olan Şenel, galericilikte elden taksit imkanı ile düşük faiz oranları ile araç almak isteyenlere her türlü imkanı sunuyor.
Özellikle araba alım ve satım alanında yoğunluğun yaşadığı ve vatandaşların yatırım için araçlara yöneldiği bugünlerde, işinin ehli olduğunu her fırsatta ortaya koyan Şenel, şu ifadeleri kullandı:
“Güçlü aile ekibimiz ile 15 yıldır bizim mesleğimiz artık galericilik oldu ve olmayada devam edecek. Bu meslekte her geçen gün çıtayı yükselterek gidiyoruz. İkinci elde, değişmeyen yerimiz ve verdiğimiz güven ile mesleği severek yapıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.
“GALERİCİLİK EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ”
Galericilik bizim ek işimiz değil tek işimiz. Bir araç aldığımızda önceliğimiz hava yastığı işlemli, şase işlemli, ticari geçmişi olmayan, ağır hasar kaydı olmayan araçlar alıyoruz. Galercilikle ilgili tüm resmi evraklarımız ve belgelerimiz vardır. Genellikle düşük kilometreli bütçe dostu, orta sınıf araçlara hitap ediyoruz. Müşterilerimizi düşük bütçelerle temiz araçlara bindirmek amacındayız. İş ahlakı ve dürüstlük vazgeçilmezimiz. En önemli işimiz müşterilerimizi geri çevirmeme adına elimizden geleni yapmak. Şu anda işimizden söz ettiren bir marka haline geldik. Otomotiv sektöründe bundan sonra çıtayı daha da yukarıya taşıyacağız.”





