1. Haberler
  2. Genel
  3. SÖNMEZ “ANKARA’YA 47 MADDELİK RAPOR SUNDUK”

SÖNMEZ “ANKARA’YA 47 MADDELİK RAPOR SUNDUK”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Alaplı İlçe Başkanı Levent Sönmez, MHP Genel merkezinin ülke genelin de “Hayırlı günler komşum” sloganıyla bir projeyi hayata geçirdiğini belirterek, “Parti olarak saha çalışmalarından aldığımız 47 maddelik sorunları Zonguldak olarak Ankara’ya rapor halinde sunduk” dedi.

Sönmez her hafta Salı günü teşkilat olarak yaptıkları sivil toplum örgütü ziyaretlerine Alaplı Kent Konseyi ile devam etti.

Burada Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören ve yönetimi tarafından ağırlanan MHP heyeti ‘Terörsüz Türkiye’ üzerine değerlendirmeler yaptı.

Sönmez burada yaptığı şunları söyledi: “Her yerin kendine göre derdi var. Toplumun nabzını, gazeteciler, taksiciler, berberler ve terziler iyi tutar.

2026 yılı bütçe görüşmelerinde Zonguldak adına sunduğumuz bu raporlar dile getirdi Milletvekillerimiz..Öğretmenin de derdi var, işçinin de var. İçinde MHP’nin olmadığı hiç bir formül terör sorununu çözemez.” dedi.

Ören’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP heyetine çalışmalarında başarı dilledi.

SÖNMEZ “ANKARA’YA 47 MADDELİK RAPOR SUNDUK”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.