1. Haberler
  2. Genel
  3. EKONOMİ FORUMU KIBRIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EKONOMİ FORUMU KIBRIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kıbrıs Türk Ticaret Odası ile birlikte Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu Ekonomi Konferansı Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Lefkoşa’da gerçekleştirildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcıısı Cevdet Yılmaz,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel , Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Kıbrıs Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve iş insanlarının katıldığı konferansta, ikili ticaret ve yatırımların artması amacıyla görüş alış verişinde bulunuldu.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Oktay ,Meclis Başkanı Nedim Kaplancan , Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Keleş ve Bayram Bozkurt’un katıldığı konferansta Türkiye ve KKTC ekonomik iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi ,Kıbrıs – Türk kardeşliğinin daim kalması mesajları verildi.
Alaplı TSO Başkanı Oktay, Nazik ev sahipliği için Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’e teşekkür etti. .

EKONOMİ FORUMU KIBRIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.