Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından KatlanmakZorundaDeğilsin üyelik kampanyası kapsamında her Pazartesi ve Cuma günü İş Bankası önünde üyelik kampanyası başlatıldı.
CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan konuyla ilgili olarak; “Kdz.Ereğli İş bankası önünde Pazartesi ve Cuma günleri kurduğumuz stantta hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Kampanyamıza gösterilen ilgiden, Ereğli’de yurttaşlarımızın değişim isteğini çok net görüyoruz. Kurduğumuz üyelik standımıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. ‘Katlanmak zorunda değiliz’ diyen, daha adil, daha demokratik ve daha umutlu bir Türkiye isteyen herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.
Pazartesi ve Cuma günleri 13.00–16.00 saatleri arasında İş Bankası önünde kurulan standa tüm Ereğlilileri bekliyor, değişimin parçası olmaya davet ediyoruz.”dedi.



