1. Haberler
  2. Genel
  3. TEKİN, “HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”

TEKİN, “HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaplı Belediye Başkanlığı koltuğuna, TOKİ Okçular İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Abdurrahman Sacit Selcik temsili olarak oturdu.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen temsili başkanlık töreninde, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, makamını bir süreliğine minik öğrenci Abdurrahman Sacit Selcik’e devretti.
Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan minik Başkan Selcik, başkanlık görevine dair düşüncelerini ve taleplerini paylaştı. Temsili başkanla yakından ilgilenen Başkan Nuri Tekin, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak şu ifadeleri kullandı:
“İlçemizdeki çocuklarımız ve ailelerimiz mutlu olsun, güzel vakit geçirsinler diye Sahil Parkımız başta olmak üzere tüm mahallelerimize aile parkları kazandırdık. Çocuklarımızın dile getirdiği görüşler bizim için çok önemli bir yol gösterici oluyor. Onların fikirleri geleceğe dair umut verici. Söyledikleri her konuyu tek tek değerlendireceğiz. Her şey çocuklarımız için.”
Törenin sonunda Başkan Tekin, Abdurrahman Sacit Selcik’e çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyarete, Alaplı TOKİ Okçular İllokulu Müdürü Birol Onan, Sınıf Öğretmeni Murat Karagüzel ve ailesi de eşlik etti.

TEKİN, “HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.