1. Haberler
  2. Gündem
  3. TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALAPLILI ÖĞRENCİ ÖDÜLÜNÜ TBMM DE ALACAK

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALAPLILI ÖĞRENCİ ÖDÜLÜNÜ TBMM DE ALACAK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alaplı Merkez Ortaokulu öğrencisi Sude Erdoğan ülke genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebiyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında mansiyon ödülüne layık görüldü. Minik Sude ödülünü Türkiye Büyük Millet Meclis yapılacak törenle alacak.

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik konuyla ilgili yaptığı açıklama da Merkez Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerini kutlayarak şunları söyledi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. yıl dönümü dolayısıyla; öğrencilerin TBMM’ nin önemine yönelik duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine imkan vermek, çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, ulusal ve uluslararası barış, dostluk ve kardeşlik gibi kavramları vurgulamak, milli birlik ve beraberlik bilincini pekiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından tüm resmi ortaokullar arası ülke geneli resim, şiir ve komposizyon yarışması düzenlenmiştir.

Bu yarışmada Alaplı Merkez Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Sude Erdoğan kompozisyon dalında Türkiye derecesi elde ederek mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır. Öğrencimiz 23 Nisan günü ödülünü Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılacak törenle alacaktır. Bizleri gururlandıran öğrencimizi tebrik ediyor, öğrencimize bu süreçte danışmanlık yapan Türkçe Öğretmenimiz Tuğba Yüksel’e teşekkür ediyoruz.”

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALAPLILI ÖĞRENCİ ÖDÜLÜNÜ TBMM DE ALACAK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir